De gemeente Steenwijkerland heeft voor onafhankelijke cliëntondersteuning een contract afgesloten met Jeanet Kraaij Zorgregelaar

Gemeenten zijn verplicht om u gratis een onafhankelijke cliëntondersteuner toe te wijzen die met u meedenkt. Die u helpt om inzicht te krijgen in uw situatie en daarbij informatie en advies geeft. Dat kan gaan over wonen, werk of dagbesteding, inkomen, zorg onderwijs, enz.

Een cliëntondersteuner kan u helpen bij het voorbereiden op en het voeren van gesprekken met de gemeente of zorgaanbieder. Daarnaast kunt u hulp krijgen bij het zoeken en vinden van de zorg en steun die bij u past. Ook biedt de cliëntondersteuner ondersteuning als u problemen heeft met een organisatie of wanneer u het niet eens bent met de uitkomst van hetgeen u aangeboden wordt.

cliëntondersteuning gemeente Steenwijkerland

De gemeente Steenwijkerland heeft voor deze onafhankelijke cliëntondersteuning een contract afgesloten met de maatschap Jeanet Kraaij Zorgregelaar. Woont u in de gemeente Steenwijkerland? Dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen 06 3957 7962. De ondersteuning is voor u gratis.
Mocht de zorg of ondersteuning dusdanig zwaar zijn dat de zorgvraag onder de Wet Langdurige Zorg valt, dan heeft u recht op onafhankelijke cliëntondersteuning die is ingekocht door het Zorgkantoor. Ook dan kunt u ondersteund worden door dezelfde cliëntondersteuners. Wij hebben namelijk ook een contract met Zorgkantoor Zilveren Kruis onder de naam Wlz Cliëntondersteuning.nl Bel in dat geval 085 303 29 85 en meldt u aan voor Wlz cliëntondersteuning! Ook in dit geval is de ondersteuning gratis.