gemeentelijke vragen

Heeft u gemeentelijke vragen? Op het gebied van zorg, huishoudelijke hulp, ondersteuning, mantelzorg, hulpmiddelen, vervoer of woningaanpassingen?

De gemeenten hebben er sinds 2015 een aantal zorgtaken bijgekregen. Zij moeten bijvoorbeeld voor hun burgers ondersteuning inregelen bij gemeentelijke vragen over mantelzorgondersteuning en cliëntondersteuning.  Als onafhankelijke partij kunnen wij u helpen bij deze vragen. De gemeenten mogen de kosten van die zorgvragen niet op de zorgvrager verhalen.
Als geregistreerd mantelzorgmakelaar kan Jeanet Kraaij zorgvragers en mantelzorgers integraal ondersteunen. Zij is onafhankelijk en aangesloten bij de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars en de Beroepsvereniging van Cliëntondersteuning van mensen met een Beperking. Naast WMO cliëntondersteuning biedt zij ook gratis onafhankelijke cliëntondersteuning aan mensen met een Wet Langdurige Zorg (Wlz) indicatie en hun naasten. Dit gebeurt in samenwerking met collega zelfstandige mantelzorgmakelaar Nienke Boekhout onder de naam Wlzclientondersteuning.nl. Zie voor meer informatie over deze dienstverlening en regio: www.wlzcliëntonderteuning.nl

Vanaf 1-1-2020 zijn de bedrijven van Jeanet Kraaij en Nienke Boekhout Jeanet Kraaij Zorgregelaar en Thuis in Mantelzorg samenvoegen. Ze gaan dan samen verder vanuit een nieuwe organisatie: Thuis in Cliëntondersteuning. Zie voor meer informatie: www.thuisinclientondersteuning.nl

Thuis in Cliëntondersteuning kan in veel gevallen een volledig ondersteuningstraject bieden. Zij kan het alternatief zijn waar u naar op zoek bent. Valt uw gemeente onder de zorgkantoorregio waarin Wlzclientondersteuning.nl werkzaam is? Dan kan Thuis in Cliëntondersteuning u bijvoorbeeld ook helpen bij het aanvragen en inregelen van de Wlz indicatie. Zij kunnen u helpen vanaf de eerste ondersteuningsvraag, die vaak nog valt onder de WMO en/of Zorgverzekeringswet tot en met de zware zorgvraag onder de WlZ.

Heeft u gemeentelijk vragen en wilt u ondersteuning? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.