gemeentelijke vragen

Heeft u gemeentelijke vragen? Op het gebied van zorg, huishoudelijke hulp, ondersteuning, mantelzorg, hulpmiddelen, vervoer of woningaanpassingen?

De gemeenten hebben er sinds 2015 een aantal zorgtaken bijgekregen. Zij moeten voor hun burgers ondersteuning bieden bij gemeentelijke vragen over mantelzorgondersteuning en cliëntondersteuning.  Als onafhankelijke partij kunnen wij u helpen bij deze gemeentelijke vragen. De gemeenten mogen de kosten van die zorgvragen niet op de zorgvrager verhalen.
Als geregistreerd mantelzorgmakelaar kan Jeanet Kraaij zorgvragers en mantelzorgers integraal ondersteunen. Zij is onafhankelijk en aangesloten bij de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars en de Beroepsvereniging van Cliëntondersteuning van mensen met een Beperking. Naast WMO cliëntondersteuning biedt zij ook gratis onafhankelijke cliëntondersteuning aan mensen met een Wet Langdurige Zorg (Wlz) indicatie en hun naasten. Dit gebeurt in samenwerking met drie zelfstandige mantelzorgmakelaars onder de naam Wlzclientondersteuning. Zie voor meer informatie over deze dienstverlening en regio: www.wlzcliëntonderteuning.nl

Jeanet Kraaij Zorgregelaar kan in veel gevallen een volledig ondersteuningstraject bieden. Zij kan het alternatief zijn waar u naar op zoek bent. Valt uw gemeente onder de zorgkantoorregio waarin Wlzclientondersteuning.nl werkzaam is? Dan kan Jeanet Kraaij u helpen. Vanaf de eerste ondersteuningsvraag, die vaak vallend onder de WMO Zorgverzekeringswet tot en met de zware zorgvraag onder de WlZ.

Heeft u gemeentelijk vragen en wilt u ondersteuning? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.