Jeanet Kraaij zelfstandig mantelzorgmakelaar en onafhankelijk cliëntondersteuner. Na ruim 20 jaar werkervaring besloot ik mij te specialiseren in ondersteuning van mensen met zorgvragen en hun mantelzorgers. Waarom?

jeanet kraaij

Mijn naam is Jeanet Kraaij. Ik verbaasde mij steeds vaker over de ingewikkelde wetten en regelgeving rondom de zorg.  Als mensen een zorgvraag hebben, worden ze vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Dat kunnen ze er op dat moment net even niet bij hebben. Daarin wilde ik wat gaan betekenen!

Ik ben de post HBO opleiding mantelzorgmakelaar gaan doen en daarnaast ben ik mij extra gaan specialiseren in de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg en regelgeving. Als onafhankelijk ‘zorgregelaar’ kan ik nu alle regeltaken overnemen en zo mantelzorgers en zorgvragers ontlasten.  Dat past bij mij en mijn gevoel dat ik mensen wil helpen.

Ik ben erkend mantelzorgmakelaar en cliëntondersteuner en werk volledig onafhankelijk. Ik ben aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars (BMZM) en bij de Beroepsvereniging van Cliëntondersteuners voor mensen met een beperking (BCMB). Het is mijn taak om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Het is mijn streven om iemand met een zorgvraag en zijn mantelzorgers optimaal te kunnen ondersteunen, vanaf de eerste zorgvraag tot aan het zwaarste zorgpakket. Ik ontwikkel mee met de veranderingen in zorgland.

Heeft u vragen over de zorg? Dan kunt u bij mij terecht. Gebruik het contactformulier om contact met mij op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook!

Mijn actieve werkgebied is: Groningen, Friesland, Drenthe, Zwolle, Flevoland, Utrecht, Apeldoorn/zutphen, Arnhem, Midden-IJssel