Bent u zorgprofessional? Bent u huisarts, doktersassistent, praktijkondersteuner, medewerker van een thuiszorgorganisatie, maatschappelijk werker of op andere manier in de zorg actief?

U ontmoet geregeld mantelzorgers. En u ziet hoe hard ze werken om zorg en privé te kunnen blijven combineren. U weet ook hoe onmisbaar mantelzorgers zijn. Voor degene die de zorg nodig heeft. Maar ook onmisbaar voor de zorgbranche zelf om bezuinigingen en vergrijzing op te vangen.
U kunt de vele vragen die u ontvangt niet allemaal zelf beantwoorden. U kunt de ondersteuning die deze mensen nodig hebben niet allemaal zelf bieden. Hoe graag u ook zou willen. Immers, u bent niet thuis in alle regels van overheden en zorgverzekeraars. En u weet ook niet of u de situatie wel helemaal goed in beeld heeft. met alle aspecten die daarbij komen kijken, als: werk, familie, pgb, enz.

Een onafhankelijk cliëntondersteuner of mantelzorgmakelaar kan u helpen.

Ze nemen niet alleen u, maar vooral de cliënt veel zorg uit handen. Jeanet Kraaij Zorgregelaar is zowel mantelzorgmakelaar als allround onafhankelijk cliëntondersteuner. Haar dienstverlening wordt in veel gevallen vanuit een aanvullend pakket van de zorgverzekeraar, het Zorgkantoor of in sommige gevallen door de gemeente, betaald. Zie voor vergoedingsmogelijkheden de informatie op de pagina vergoedingsmogelijkheden.

Wilt u meer informatie? Neem dan vooral contact met mij op!